Inschrijven
Contact

Voor meer info bel op 0475-317171 of stuur een mail naar [email protected].

Volg ons op
Terug
Auditie Next Level Auditie Next Level
Next Level

Auditie Next Level

Datum: woensdag 22 januari 2020, 19:00 uur
Prijs: gratis
Locatie: ECI cultuurfabriek
ECI 13, Roermond

Binnenkort start de eerste editie van Nieuwe Helden Next Level. En jij kunt daaraan meedoen!

Bij Next Level gaat een kleine groep van maximaal 10 jongeren (vanaf 14 jaar) maken samen een voorstelling onder leiding van regisseur/muzikant Ruud van Bree en breakdancer/ choreograaf Jop Vermeesch. De repetities zijn elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 in de ECI cultuurfabriek. De voorstelling zal begin juli te zien zijn in het theater van de ECI cultuurfabriek en wordt mogelijk daarna op nog meerdere plekken gespeeld.

Show your talent
Om deel te kunnen nemen aan Next Level wordt er een auditie-avond georganiseerd op woensdag 22 januari van 19:00 tot 21:00 in de ECI cultuurfabriek. Voor deze auditie bereid je een korte act voor waarin jij je talent laat zien. Dat kan van alles zijn op het gebied van dans, freerunning, muziek, breakdance, zang, rap, theater, etc. Je maakt iets waar jij je goed bij voelt en wat je wil delen. Ook maak je deze avond kennis met de regisseur en de choreograaf. Zij zullen een aantal opdrachten geven, zodat je de andere deelnemers leert kennen.

Deelname aan Nieuwe Helden Next Level is gratis!

Dus, droom jij ervan om op het podium te staan, wil je je talent verder ontwikkelen en heb je zin in een uitdaging? Meld je dan aan voor de auditie!

Wil je je aanmelden voor de auditie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Femke Veltman via [email protected].

Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door